RSS

28 Şubat 2013 Perşembe

SALÇALI SOSİS BÖREK(SEVİL)



SALÇALI SOSİS BÖREK(SEVİL)

Malzemeler:
Milföy
Üzeri için yumurta
Çörek otu
Sosis
Sosisi aşağıdaki gibi pişiriyoruz:
•    Yeteri kadar sosis

•    1 yemek kaşığı salça
•    1 yemek kaşığı sıvıyağ
•    Tuz, karabiber, pul biber
Yapılışı:
1.    Tavanın içine yağı ilave edip sosisleri birkaç dakika pişirin. Çatal yardımıyla arada çevirin iki tarafı da kızarsın.
2.    Ayrı bir kâsenin içinde salçayı bir miktar sıcak suyla ezin.
3.    Ezdiğiniz salçayı tavaya ilave edip tuz, karabiber, toz biber ekleyip harmanlayın ve 2-3 dk pişirin.

Daha sonra milföye sosisleri koyup rulo yapıyoruz sonra 2 parmak kalınlığında kesip tepsiye diziyoruz üzerine yumurta sürüp 180-200 derece fırında pişiriyoruz afiyet olsun.
MUTLAKA DENEYİN.....

0 yorum:

Yorum Gönder