RSS

3 Ekim 2012 Çarşamba

SALAMLI MİLFÖYLÜ GÜL BÖREĞİ



SALAMLI MİLFÖYLÜ GÜL BÖREĞİ





MALZEMELER:
SALAM
MİLFÖY

YAPILIŞI:Milföyü şerit halinde kesiyoruz salamıda şekildeki gibi kesip şekilde de gösterildiği

4 yorum:

emine altınpınar dedi ki...

tuba hanım daha önceden fırını ısıtmamız lazım mı bırde kac derecede pısırıyoruz?

tuba ürkek dedi ki...

"Daha önce fırını ısıtıyor muyuz?" diye sormuşsunuz emine hanım.Isıtsanızda ısıtmasanızda hiç farketmez.180-200 derece arasında istediğiniz derecede pişirebilirsiniz.Şimdiden afiyet olsun...

İlkin dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor denemek istiyorum yalnız içine veya dışına hiç bir şey sürmeyecekmiyiz tadı nasıl oluyor acaba örneğin üzerine yumurta sarısı gibi içerisine süt yağ yumurta gibi :D Emeğinize sağlık.

tuba ürkek dedi ki...

Güzel sözleriniz için teşekkürler.Milföyünde salamında kendilerine has güzel tadları var.Milföyün kenarlarına yumurta sarısı sürebilirsiz.Sizde bilirsiniz böylece daha kızarmış bir görüntü yakalarsınız.Şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun..:))

Yorum Gönder