RSS

30 Eylül 2012 Pazar

ŞAKŞUKA


ŞAKŞUKA


2 patlıcan
3 patates
3 havuç
1 kabak
3 biber
4 domates
4 dişŸ sarımsak
1 kase yoğŸurt
sıvıyağŸ
tuz

HAZIRLANIŞI: Patlıcanı, patatesi, havucu, kabağŸı ve biberi küp olarak kesin. Tavada sıvıyağŸda ilk önce patatesleri, daha sonra patlıcan, havuç, kabak ve biberi kızartın. Sosu için tavaya sıvıyağŸı ve sarımsağŸı soteleyin. Sotelendikten sonra kesilmişŸ domatesleri ilave edip soteleyin. Serrvis tabağŸına kızarmışŸ sebzeleri alın. Üœzerine domates sosu dökün.

Domates sosun üzerine yoğŸurt ilave edip servis edin…

 

0 yorum:

Yorum Gönder